Miskolc egyik legvagányabb kutyusa a sárga “menekülő” autóban – bár vannak, akiknek nem tetszik

Megosztás

Sokunknak feldobta a napját a sárga kisautóból kikukucskáló, boldog kutyus, aki az anyósülésen láthatóan nagyon jól érzi magát. Másokból viszont negatív érzelmeket hozott ki, felelőtlennek tartják az állattartót.

Az egyik helyi csoportban jelent meg a sárga Cinquecentóból kibámuló fehér kutya, a poszthoz gazdája is hozzászólt. Onnan tudhattuk meg, hogy Pannának hívják a vagány kisállatot, valamint hogy hónapok óta ez a hobbija, és azóta is a legboldogabb kutyus. A legtöbbünknek mosolyt csalt az arcára a látvány, ami igen gyorsan nagyon felkapott lett Miskolc- és megyeszerte.

A sok hónappal ezelőtti történetből rengeteg mindenkinek megmaradt a sárga Cinquecento képe, így az egyik hozzászóló arról érdeklődött, hogy tényleg lehet-e menekülni ezzel a verdával? Mások negatívabban fogadták, megkérdőjelezték, hogy ha esetleg biztonsági öv nélkül autózik a kutyus, nem érheti-e váratlan baleset. Ismét mások a szemgyulladástól féltik a fehér ebet, ám a gazdája megnyugtatott mindenkit, hogy a kép elkészültekor piros lámpánál várakoztak.

Rögtön meg is jelent a “konkurencia”, egy másik kifelé bámuló kutyus.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek